„Отскоро правя опити да стана майка.“ Това заяви изненадващо дизайнерката Миглена

...
„Отскоро правя опити да стана майка.“ Това заяви изненадващо дизайнерката Миглена
Коментари Харесай

Мегз С Опити Да Надуе Корема, Вече Не Крие Гаджето Си

„Отскоро върша опити да стана майка.“ Това съобщи изненадващо дизайнерката Миглена Каканашева-Мегз, която от няколко месеца се радва на нова обич.

Брюнетката, която постоянно е подчертавала, че работата е по-важна за нея от персоналните връзки, към този момент изрично е решила да сътвори семейство.

„Правя всичко допустимо да уравновеся характера си. Виждам това, което ми следва, като най-важното нещо в живота и в действителност поставям доста старания, с цел да заместя бизнеса във вените си с грижа. Опитвам се да си почивам, да мълча повече и да извозвам време измежду природата“, показа Каканашева.

Вероятно с напредването на възрастта Мегз е осъзнала, че за дамата е значимо и да остави потомство след себе си. 28-годишната дизайнерка желала това да се случи, преди да навърши 30 години.

„Да, имам гадже. Вече не го крия“, призна пред „България Днес“ брюнетката, която беше изловена на фотоси с новия си другар. Мъжът е малко по-възрастен от нея, само че като Мегз е обожател на дизайнерските облекла и обича да се изтупва. Миглена акцентира, че е доста влюбена и евентуално това ще е бащата на бъдещото й дете, за което с такава огромна пристрастеност приказва.

Наскоро стана ясно, че Мегз много време се е оглеждала, преди да навлезе в половия живот. Дизайнерката прави първите си стъпки в интимността на 17 години. Признанието направи самата брадърка пред почитателите си в една от обществените мрежи.

„Бях на 17. Мегз още не съществуваше. И бях същински влюбена. От тези завладяващи връзки, в които се ревнувате, в случай че различен ви огледа, и живеете, с цел да се целувате след училище“, признава дизайнерката, написа изданието.

„Не го правете единствено тъй като е съвременно или тъй като всичките ви другари към този момент са го правили. Това се случва единствено един път в живота и значително ще оформи базисната ви сигурност по време на секс и във връзките изобщо“, добави Мегз.

Дизайнерката е решила към този момент да приказва доста по-пестеливо. Тя е известна, изключително с присъединяване в предишния сезон на „ВИП брадър“ със своята безкрайна приказливост и изливането на стотици думи в минута.

„Знаете ли какъв брой обикновено стартират да ми наподобяват всички пояснения, рамки и себезаявявания, които устите ни изричат всеки ден по 100 пъти в опитите ни да си обезпечат вътрешна стабилност… Даже си мисля – какъв брой малко хора през днешния ден могат просто да слушат. Ей по този начин, без нужда да покажат кои са и какво могат. И ще ви кажа… колкото повече приказва един човек – толкоз по-малко може да ви даде, тъй като той има вътрешна потребност от себеутвърждаване, която желае да лекува с вашите уши и очи“, изпада в тежки разсъждения Каканашева.

Скоро следва да разберем дали Мегз ще извърши най-малко една от двете си закани – да стане майка и да спре да бъбри толкоз доста.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР